Два грабежа за няколко часа преди фаталния полицейски изстрелСкъсал се

...
 Два грабежа за няколко часа преди фаталния полицейски изстрелСкъсал се
Коментари Харесай

Ново обвинение за бандата от „Ботунец“

 
Два грабежа за няколко часа преди съдбовния полицейски изстрел
Скъсал се кобурът на служителя на Министерство на вътрешните работи

Двамата малолетни от бандата за грабежи от “Ботунец ”, които полицията задържа след гонене, при което бе убит третият от групата им, получиха още едно обвиняване от Софийска районна прокуратура.

Само един час преди да бъде прострелян 18-годишният Светльо Младенов в понеделник на разсъмване, двама негови приятели на 15 и на 17 години нападнали към 4,10 ч мъж на спирка на градския превоз до мол “Парадайз ” в София. Смята се, че третият участник в грабежа е Светльо. Тримата заобиколили жертвата си, блъснали я леко с железна палка и є споделили: “Това е грабеж, вади всичко по джобовете! ”. Извадили портфейла на мъжа и му отмъкнали 55 лв.. Двамата са в ареста по обвиняване и за обир на две девойки, осъществен 2 часа преди този момент. Двамата ще дават отговор и, че на 17 септември в същия регион ограбили 35 лв. от мъж.

Междувременно основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев изясни, че служителят на реда, който стреля по Светльо, е носел персонално и служебно оръжие. “По стичане на събитията при преследването се е скъсал кобурът, където е било сложено служебното оръжието и заради тази причина се е наложило да употребява персоналното оръжие ”, сподели Живко Коцев.

 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР